Skoči na sadržaj

O nama

Majstorske haus usluge u Beogradu,Novom Sadu,Srbiji.Kompletno održavanje stanova,kuća,lokala i firmi.Renoviranje,vodoinstalacije,elektroinstalacije-stolarske usluge,parketar,krečenje-farbanje,generalno čišćenje i sređivanje životnih i radnih objekta.
Majstorske haus usluge u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji stanova,lokala,zgrada,institucija,lokala,firmi.Održavanje zgrade i Vašeg lokala od strane iskusnih majstora.Gletovanje,vodoinstalacije,Krečenje,Elektroinstalacije,Sitne i teže opravke,Dezinsekcija,Deratizacija,Dezinfekcija,Čišćenje,Pomoć u kući,Čišćenje zgrada tavana ulaza podruma dvorišta,Selidbe,Odvoz šuta i smeća kombijem i kamionima,Čišćenje septičkih jama.Maksimalna iskrenost u radu.12+ godina radnog iskustva.

O nama

Sajt Majstori.net namenjen prezentaciji naših majstorskih usluga  u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala Majstori.net 061-309-23-36   Majstorske haus usluge u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji stanova,lokala,zgrada,institucija,lokala,firmi.Održavanje zgrade i Vašeg lokala od strane iskusnih majstora.Gletovanje,vodoinstalacije,Krečenje,Elektroinstalacije,Sitne i teže opravke,Dezinsekcija,Deratizacija,Dezinfekcija,Čišćenje,Pomoć u kući,Čišćenje zgrada tavana ulaza podruma dvorišta,Selidbe,Odvoz šuta i smeća… Pročitaj više »O nama

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! css.php

Pin It on Pinterest

Call Now Button